Zenetréning // Tel: +36.20.267.8477

te is lehetsz te

Úgy tűnik, manapság mindenki színpadi sztár akar lenni, kivéve persze a színpadi sztárokat, akik hétköznapi emberek szeretnének lenni (a lényeg, hogy mindenki nyavalyoghasson :) ). Igazuk is van azoknak, akik a színpadra vágynak, mert a színpad jó és fontos hely. Jó néha a figyelem központjában lenni, megmutatni, mit tudunk, meglátni, a másik mire képes, vagy egyszerűen csak szabad utat engedni a bennünk rejlő exhibicionistának és őrjöngeni! 

 

A legtöbben azonban tévesen hiszik, hogy színpad csak a színházban, koncertteremben vagy akár a tévében van. Színpad a munkahelyünk, az utca, a baráti asztaltársaság és az otthonunk is. Szerepeket játszunk, ezt lehet jól és rosszul is csinálni, de semmiképpen sem kell szégyellni. A jól játszott szerep nem hazugság, hanem egy hasznos eszköz, melynek segítségével olyasmit tudunk megmutatni vagy eljátszani, amit elmondani tán nem is lehet. Hiába mondom azt a barátaimnak, hogy bennem mély érzések vannak, ki fognak röhögni. Ha azonban eljátszom nekik egy dalt, szavak nélkül is megérezhetik. Hiába mondom a főnökömnek, hogy okos vagyok, nagyképűnek könyvel el. Ha azonban a megfelelő pillanatban mondok okosat, akár mások előtt hangosan is elismeri. 

 

Keressük hát meg a ránk illő szerepeket, és keressük meg a színpadainkat! Ne elégedjünk meg azzal, hogy mások szerepeihez súgók, öltöztetők, kellékesek legyünk! Egyébként mindez nem is olyan egyszerű: sok gyakorlás, sok bátorság, sok tévedés és sok fáradtság útján lehet előrelépni! De ami a legjobb az egészben: nem kell hozzá különösebb tehetség! Hiszen saját magunkhoz ki értene jobban, mint mi magunk? Ráadásul ilyesmivel foglalkozni sokkal szórakoztatóbb, mint barátaink értetlenségén dühöngeni vagy a főnökünk érzéketlenségén durcázni. 

 

Váljunk vidáman egyedi, egyszeri, megismételhetetlen, utánozhatatlan, különleges sztárrá: legyünk önmagunk! Ezen az úton segít elindulni a *** training.

 

Jelszó: Játszd El Magad, Baby! 

 

(Ui.: Az önmegvalósulási folyamat során erősen javallott önmagunkat „baby”-nek szólítani, ezzel is jelezve, hogy nem önnön bánatos pszichológusunk, hanem saját rockandrollmenedzserünk vagyunk!) 

 

Hajós András

én

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now